Pages

Wednesday, January 12, 2011

testimonial

testimonial

noora asyikin
pengguna produk annisha lebih setahun...:)

set Percubaan Annisha




SET FANTASIA
untuk pengetahuan semua,produk annisha ni,ade satu set percubaan.ni untuk semua jenis kulit..maknenyer..semua leh gune.yg mn ader jerawat,jeragat,kulit muka kusam n sebagainye...saper2 yg berminat nk cuber,lehla contact syara....

HARGA : RM 86.80

Satu set ada :
-sabun
-herbal toner
-sunblock
gel serum(nak bg ilang jerwat /jeragat


cara nak guna set annisha yg cm kat atas ni..

1) cuci muka dengan sabun ..cm biaser..kalau korang nk jimt,potong kecik2..pastu letak dalam bekas..jgn bagi kene air,kalau kener air,sabun jd lembik..sebab aper?sebb sbun ni xder bhn chemical..ingat tu...:)

2)pas korang cuci muker..pagi tu,pakaila toner.amik kapas muka,,sapu kat muka
3)then,guner la sunblock..sunblock nk pakai byk2 pun xper..tul..sebab bagus sangat untuk kulit..n rs sedap jerk
4)kalau malam..pakaila serum..sebelum tido tu lagi elok..sapu kat semua tempat muka,baru sapu2 cikit2 kat tempat jeragat/jerawat...

YANG PENTING JGN GUNE CAMPUR2 PRODUK..SEBAB PRODUK NI PRODUK YG XDER BAHAN KIMIA.....INSYAALLAH...KORANG LEH CANTIK,COMEI.....
P/S KALAU LEH JGN LANGKAH SKINCARE NI,SEBAB SUCI N MENGANDUNGI AYAT2 QURAN,...:)





STOKIS ANNISHA


kat atas ni la produk annisha..produk tersangat la bagus..dibuat dengan herba2,pokok sweetbery,yang korang tgk kat ats ni..tula..mahal,ok...tapi bagus untuk kulit...produk ni dijamin halal,suci...bila da suci,memang leh dipakai ms semayang..cm sunblock...kalau produk lain,ader gak yg xbleh..tapi,skincare ni memang terbukti halal...siap masuk mihas lagi last year...muslim product...so pd saper2 ader masalah jerawat,lehla cuber..xla mahal mn pun.....kat bawah ni syara ader letak pic custemer yang guner skincare annisha....


Perkhidmatan Kami

Ni lah hasil nyer...alhamdulillah..walau xsecantik spa yang mahal..tapi ramai cikgu2 sek datang wat facial..diorang kater best wat facial kat sini..xpecayer???anda kener la datang..tapi yang kwsan kulim jerk la..kan....he3...xxmau byk ckp..korang leh tgk ek...


facial


mandi sauna....hanya rm 25.. (herba+urut kaki+krim lansing+air herba) mandi bunga,mandi susu,scrub badan.....

Spa SyaRa

Dengan RAsmi nYa...Sy telah ader blog yang kali keberape tah...tapi yang ni special,sb more pd kedai yang ma n syara bukak......n tertumpu pd bisnes yang syara wat...saper2 yang stay area kulim,lehla datang ke kedai NUTRISI SIHAT & LANSING....Kami merupakan:

1) kedai kesihatan yang menawarkan perkhidmatan menguruskan badan..cewah...ni ma yang handle..
2) ala2 spa gitu...kat sini syara ader wat facial treatment,resdung,mandi bunga,mandi susu,sauna
lulur dan lain2 lagi...
3)
STOKIS ANNISHA...aper tu?skincare la,kan..untuk dapat kulit yang elok,molek n cantik..
4)lastly ader jual aksesori pompuan..cm shawl,inner,headband....
leh la menjamu mata n jgn lupa membeli yer.....tq...guys

 
Template by Exotic Mommie Illustration by Axid